ایجاد مدرسه عالی مهارتی در حوزه کشاورزی و دامداری | دانشکده مهارت و کارآفرینی در بیضا راهاندازی میشود
روحالله زارع در گفتوگو با خبرنگار گروه استاهای خبرگزاری آنا در بیضا از تلاش برای راهاندازی دانشکده مهارت و کارآفرینی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیضا خبر داد و اظهار کرد: با توجه به ابلاغ بخشنامهها و تأکید ویژه بر راهاندازی دانشکده مهارت و کارآفرینی، اقدامات اولیه برای راهاندازی این دانشکده صورت گرفته و با توجه به ظرفیت موجود، میتواند در راستای توسعه مدرسه سما و درآمدزایی مؤثر واقع شود.
وی افزود: با توجه به اینکه شغل بیشتر مردم شهرستان بیضا کشاورزی و دامداری است، قصد داریم مدرسه عالی مهارتی را در این زمینهها راهاندازی کنیم تا در راستای مهارتافزایی کشاورزان و دامداران منطقه با توجه به ظرفیتهای موجود، گامهای مؤثری برداشته شود. نظر به نیاز شهرستان و استقبال خانوادهها برای توسعه مدرسه در مقطع متوسطه دوم نیز برنامهریزهای لازم صورت پذیرفته است.
تحصیل ۳۵۰ دانشآموز در مجتمع سمای دانشگاه آزاد اسلامی بیضا
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیضا گفت: آغاز کار مجتمع آموزشی سما با تعداد ۷۰ دانشآموز در سال ۱۳۹۷ از اتفاقهای خوب در واحد دانشگاهی بیضا بود و اکنون ۳۵۰ دانشآموز در بخش پسرانه و دخترانه پایه ابتدایی و متوسطه اول این مجتمع آموزشی در حال تحصیل هستند. این مجتمع آموزشی بزرگترین و مجهزترین مدرسه غیرانتفاعی شهرستان بیضا بوده که با توجه به امکانات و ظرفیتهای موجود از سوی خانوادهها با استقبال بسیار خوبی روبهرو شده است.
زارع عنوان کرد: با توجه به ظرفیت و قابلیتهای مناسب مدرسه درصدد برگزاری دورههای کوتاهمدت هستیم؛ اما شیوع ویروس کرونا تا حدودی برگزاری این دورهها را با تأخیر مواجه کرده است. سال گذشته در امر آموزش و پرورش عملکرد مطلوبی داشتهایم بهطوریکه با وجود شرایط کرونا تعداد دانشآموزان در مقایسه با سال گذشته افزایش یافته و رضایتمندی اولیای دانشآموزان را به همراه داشته است.
بیشتر بخوانید:
تکمیل زنجیره مهارتآموزی از پیشدبستان تا تحصیلات عالی
۷۰ مدرسه عالی مهارتی مجوز فعالیت دریافت کردند
بهکارگیری مدیران خلاق در دانشکدههای مهارت و کارآفرینی
راهاندازی مدارس تخصصی مهارت در شهرهای استان فارس
معرفی برند آموزشهای مهارتی در دانشکده مهارت و کارآفرینی
به گزارش آنا، دوازدهم بهمن ۹۹ با صدور بخشنامهای، نظامنامه «نظام آموزش فنی، حرفهای و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی» -که به تصویب شورای گسترش دانشگاه رسیده بود - ابلاغ شد که براساس آن، آموزشهای فنی، حرفهای و مهارتی در دانشگاه آزاد اسلامی براساس رویکردهای «تدوین استانداردهای آموزشی مبتنی بر شایستگیهای حرفهای»، «برنامهریزی گسترش انواع آموزشهای فنی و حرفهای و مهارتی بر اساس تقاضای بازار کار»، «توسعه رشتهها در قالب خوشههای حرفهای، متناسب با آمایش ملی و استانی»، «گنجاندن پرورش روحیه کارآفرینی در تمامی شئون برنامههای آموزش» و «آموزش توأمان نظری و عملی برای افزایش توانایی سرمایه انسانی» برنامهریزی و اجرا میشود.
خرداد ۱۴۰۰ «آییننامه نحوه تأسیس و اداره امور دانشکدههای مهارت و کارآفرینی» به رؤسای استانی و واحدهای ویژه دانشگاه آزاد اسلامی ابلاغ و تأکید شد؛ این آییننامه که به تفصیل دراختیار واحدهای دانشگاهی قرار گرفته، شامل مواردی از جمله مقدمه و تعاریف، تأسیس دانشکدههای مهارت و کارآفرینی، اداره امور دانشکدههای مهارت و کارآفرینی، آموزشهای کوتاه مدت و... است.
واحدهای دانشگاهی براساس بندهای این آییننامه و بنا به مقتضیات سند مأموریت و آمایش، برنامهریزی و کارآفرینی دانشگاه و شرایط ناحیهای با تأمین امکانات میتوانند دانشکده مهارت و کارآفرینی تأسیس کنند. در این راستا طبق مصوبه شورای دانشگاه آزاد اسلامی، دانشکدههای مهارت و کارآفرینی در واحدهای دانشگاهی راهاندازی شدند و آموزشکدههای فنیحرفهای سما در این دانشکده ادغام و وظایف جدیدی برعهده گرفتند.
انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۰۶۲/
انتهای پیام/